Родиране и позлатяване

Верни на стремежа си да ви предложим продукт и услуга от високо качество, продължаваме да разширяваме кръга от технологии, които да направим достояние до вас. Вярваме, че постоянното инвестиране в нови технологии е верния път към това да ви бъдем полезни.
Последната ни придобивка е оборудване за галванично покритие на метали. С други думи, вече можем да ви предложим услуги като родиране и позлатяване на бижута. Можете да си поръчате бижуто , което искате да ви се изработи с родиево покритие или с позлата.
Най-вероятно знаете, но все пак, родирането е процес, при който върху изделието се нанася покритие от благородния метал Родий. Това придава лъскав бял цвят на вашето бижу, който не се променя с времето ( разбира се тук изключваме механичните наранявания). Така вашите сребърни бижута вече не се окисляват и не се нуждаят повече от поддръжка и постоянно почистване.
Позлатяването се извършва по същия начин, но покритието е от злато и изделието има характерния за златото жълт цвят. Възможно е позлатяването да се извърши и само върху отделен елемент, а не върху цялото бижу.

Позлатяване и родиране извършваме само на наши , нови бижута.