За нас


Традициите и опитът в изработването на златна и сребърна бижутерия в нашата фирма идват от далечните години на държавното предприятие „Златарска промишленост". Предаването им на днешното поколение става от баща на син в годините на съвместната им работа. Днес продължаваме нашите усилия в стремежа си да ви бъдем полезни, с поглед към всички нови технологии, навлизщи в индустрията ни. Можете да ни намерите в София , пл.Руски паметник, бул. Тотлебен №1. Там може да направите и своята поръчка за изработка на вашето златно бижу.

IMG_2960

Можете да се свържете с нас и от ТУК , където приемаме поръчки за бижута от жълто злато, бяло злато и сребро, както и да зададете своите въпроси.

Вече може да ни намерите и на нашата Facebook страница на адрес: www.facebook.com/Diddo.jewels. Там може да научавате за всички новости свързани с нас, нови колекции, нови модели, промоции, намаления , както и да оставите Вашите коментари и впечатления от дейността ни. Смятаме, че платформата на Facebook е чудесна за осъществяване на пряка връзка между Вас- нашите клиенти и управлението на фирмата. Също там очакваме да отправите Ваши препоръки или критики към нас, където ще можем да Ви отговорим адекватно. Всичко това ще ни помогне да подобрим предлаганите от нас услуги, за да може да си тръгвате от нас още по-доволни.

При нас можете да намерите още:

Оригинални кристали Swarovski от серията Swarovski elements

IMG_2951

Бижута с естествени перли на фирма Yuno

IMG_2957

Оригинално венецианско стъкло - Murano

IMG_2956

Моля, не се колебайте да се свържете с нас при желание за поръчка, както в двата ни магазина, така и по GSM или на mail адреса ни. Изпълняваме поръчките в максимално кратки срокове.

Нашият стремеж е да ви предложим възможно най-голям избор като постоянно работим върху нови модели, които разширяват нашата гама от предложения за Вас. В същото време нашето виждане е , че цените ни трябва да остават максимално ниски.

Очакваме Ви с нетърпение!